top of page

 Collectie

IMG_8588.JPG
bloem.JPG
peony%20wit%20vierkant%20-%201_edited.jp
IMG_8147.JPG

Peony & Chrysanthemum

Een antiek Japans katagami kimono stencil leverde het patroon voor deze kettingen. Alsof geschilderd zijn de zilveren bloemblaadjes verguld in verschillende goudkleuren: 14kt en 18kt geelgoud en 14 kt roodgoud. Door de bloemblaadjes vervolgens te ordenen op kleur onstaat een speels kleurverloop waarin de bloem subtiel zichtbaar is.  

IMG_8320.JPG
IMG_1694%202_edited.jpg
IMG_8557.JPG

Sol, Luna & Aurora

Goud en de zon horen bij elkaar, net als zilver en de maan. Voor deze ketting heb ik me laten insprireren door de zussen en broer Sol, Luna en Aurora uit de Romijnse mythologie. Aurora is de verpersoonlijking van de dageraad, het eerste licht van de dag. Haar broer Sol belichaamd de zon en haar zus Luna de maan. Samen vormen ze een prachtig trio, maar de kettingen kunnen ook goed alleen of als duo gedragen worden. 

sunset%20wit%20-%201_edited.jpg
regenboog.JPG
IMG_7357.JPG
IMG_1670_edited_edited.jpg

Sunset

Verfijnde zilveren sieraden geinspireerd op de kleuren van de zonsopgang. Een prachtig moment vertaald naar een stijlvol sieraad. De zilveren buisjes zijn verguld in 14kt. geelgoud; 18kt. geelgoud en 14kt. roodgoud, wat zorgt voor een prachtig kleurverloop. De ketting kan goed alleen gedragen worden, maar combineerd ook bijzonder leuk met ketting Luna.

aanschuifringetjes 2 wix.jpeg
mallen wix.jpeg
IMG_8399_edited.jpg

Vintage Flower 

Als vintage liefhebber was ik meteen verliefd op deze vintage bronzen sieraad mallen.  Ieder setje van 4 zilveren aanschuifringetjes is net even anders en bevat een combinatie van bloemetjes en sterretjes, soms met een markasietje. Door wit zilveren ringetjes te combineren met zwart gepatineerd zilveren ringetjes zijn de setjes een leuke eclectische mix. 

bottom of page