top of page

Algemene Voorwaarden

Jacolijn Verhoef Jewellery Online Shop & Atelier Amsterdam

 

Hier leest u de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op alle aankopen die gedaan worden bij Jacolijn Verhoef Jewellery in het atelier of via de webwinkel. Voor aankopen via Etsy gelden andere voorwaarden, zoals vermeld in de Etsy Shop.

1. Bestellingen via de Webwinkel

Na ontvangst van de bestelling en betaling wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Ik doe mijn best om uw bestelling binnen drie dagen te bevestigen.

2. Bestellingen via het atelier

U ontvangt van mij een offerte per e-mail. De offerte blijft zes weken geldig. Na aanvaarding van de offerte ontvangt u van mij een factuur voor een aanbetaling van 50% van de overeengekomen prijs.

3. Betalingen

In de webshop kunt u betalen via IDEAL of via vooruitbetaling. Of u kunt betalen in het atelier bij afhalen. In het atelier kunt u pinnen of contant betalen. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

4. Verzenden

Uw bestelling wordt aangetekend verzonden met Mikropakket. U krijgt een bericht met een track and Trace code wanneer het item verstuurd is. Verzenden kost 9 euro per pakket, welke bij mij is verzekerd.

5. Levertijden

De levertijd kan per item verschillen. Sommige producten die voorradig zijn worden na ontvangst van de betaling binnen 2 werkdagen verzonden. Andere producten, zoals ringen die nog op maat gemaakt moeten worden hebben een langere levertijd. Het is raadzaam om naar de levertijd te informeren wanneer het om een cadeau gaat of wanneer u het sieraad snel nodig heeft. Meestal laten wij zelf ook even weten hoe lang de levertijd is. Voor maatwerk opdrachten en trouwringen die in het atelier zijn besproken hanteer ik 4 tot 8 weken levertijd.

6. Annuleren

Als u een bestelling wilt wijzigen of annuleren, dan dient u dit zo spoedig mogelijk te doen. Doet u dit per e- mail via Jacolijnverhoef@gmail.com of telefonisch op het nummer 06 42977483. Het wijzingen of annuleren van uw bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet ver stuur t is. Voor maatwerkopdrac hten of trouwringopdrachten die geannuleerd worden breng ik 50% van de afgesproken prijs als onkosten in rekening. Wanneer u niet tevreden bent met het resultaat dient u mij dit binnen twee weken te laten weten. We kunnen dan samen naar een oplossing kijken.

 

7.Ruilen en retourneren

De sieraden worden met veel liefde en aandacht gemaakt. Mocht u desondanks niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 7 werkdagen ongedragen en onbeschadigd retourneren. Dit geldt niet voor maatwerkopdrachten en trouwringen. Hiervoor breng ik 50% van de overeengekomen prijs in rekening. Dit bedrag komt overeen met de aanbetalingsfactuur. Retourzendingen dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt via Jacolijnverhoef@gmail.com. De kosten en de verzekering van de retourzending zijn voor eigen rekening. Dit geldt ook voor artikelen die ter reparatie naar mij opgestuurd worden. Stuur het pakket aangetekend met de factuur en uw naam en adresgegevens naar:

Jacolijn Verhoef

Plantage Muidergracht 155 H 1018 TT Amsterdam

U kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die gekocht zijn via de webshop. U krijgt het aankoopbedrag exclusief verzendkosten op uw rekening terug gestort binnen 30 dagen. Aankopen die in het atelier gedaan zijn mogen alleeen geruild worden indien dit van te voren in het atelier is besproken. Ik geef in dat geval geen geld terug, maar ruilen voor een ander sieraad of een tegoedbon is wel mogelijk.

8. Garantie

Alle sieraden hebben 1 jaar garantie op materiaal- of constructiefouten. Uitgesloten van garantie zijn slijtage door het dragen, slijtage aan edelsteen/diamantzetting en breuk of verlies van edelstenen en diamant. Helaas is het niet altijd te achterhalen waardoor schade is ontstaan. Daarom kan ik hier geen garantie op geven. Slijtage aan sieraden is heel normaal. Sieraden met edelstenen of diamanten in pootjeszettingen zijn extra kwetsbaar. Ik raad aan om de zettingen van sieraden met edelstenen of diamant eens per jaar gratis door mij te laten controleren op slijtage of andere gebreken.

bottom of page